Op het werk, op school of gewoon thuis
Met soep of een salade erbij heb je een volledige maaltijd
Focaccia
Knapperig aan de buitenkant, heerlijk mals binnenin. Een stevige basis voor de lunch. Naar goede gewoonte bij het Maal bereid op basis van speltmeel en speltbloem en luchtig dankzij desem.
- natuur: de ideale foccaccia voor elke dag. Combineert met elk hartig gerecht.
- italiaanse kruiden: oregano, tijm, rozemarijn...
- pikant: een heerlijk pikante kruidenmix.
Wrap
Plat, stevig en hartig. Leg er uw favoriete groenten en ander beleg op. Oprollen en klaar.
Ook warm lekker: een snelle croque-M/V/X, of met en mix van groenten en kaas in een handomdraai veranderd in een creatieve pizza.
- natuur: op basis van spelt
- spinazie: 50% groenten
- zoete bataat, een zachte smaak en rijke textuur
Groententaart
Een krokante bodem met volkorenspeltmeel zorgt voor een stevige, smakelijke en lichtverteerbare basis. Daarop een mix van seizoensgroenten. Vegan: vulling op basis van plantaardige room.
Pizza-apero
Speltdesem pizzabodem.
Beleggen als een pizza en even in de oven.
Of opwarmen in de toaster en afwerken met frisse rucola.
Bewaar er enkele in de diepvriezer voor je-weet-maar-nooit!